۱۳ دی ۱۴۰۰، ۲۲:۱۴

رئیس تعاون روستایی کردستان:

۵۰۰۰ شغل جدید در روستاهای کردستان ایجاد می شود

۵۰۰۰ شغل جدید در روستاهای کردستان ایجاد می شود

سنندج- رئیس تعاون روستایی کردستان از تدوین طرحی برای ایجاد پنج هزار شغل جدید در روستاهای استان با استفاده از ظرفیت تعاونی ها خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان اسکندری دوشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هم اکنون بیش از ۹۰۰ به صورت مستقیم در تعاونی‌های روستایی استان مشغول به کار هستند و با توجه به ظرفیت‌های استان آمادگی داریم در صورت حمایت و تسهیل گری مسئولان استان برای پنج هزار نفر دیگر اشتغال زایی کنیم.

وی افزود: هم اکنون ۱۸۰ هزار نفر از ساکنان روستاهای استان سهام دار تعاونی‌های روستایی هستند و در قالب ۹۶ شرکت تعاونی روستایی از خدمات تأمین کالاهای تنظیم بازار همچون مناطق شهری بهره مند هستند.

اسکندری خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۵ درصد کل کالاهای تنظیم بازار استان در قالب شرکت‌های تعاونی در اختیار ساکنان روستاها قرار گرفته است.

وی اعلام کرد: هر ساله ۶۹ هزار تن آرد و بیش از ۱۵۵ میلیون لیتر سوخت در مناطق روستایی استان توسط تعاون روستایی توزیع می‌شود.

رئیس تعاون روستایی کردستان در ادامه سخنان خود به طرح هوشمند سازی تأمین و توزیع محصولات کشاورزی در قالب اپلیکیشن بازارگام اشاره کرد و گفت: در حال حاضر همه کردستانی‌ها می‌توانند روزانه پنج کیلوگرم مرغ منجمد و ۱۰ کیلوگرم برنج را از طریق این سامانه برخط سفارش داده و با پیک رایگان به آنها تحویل داده می‌شود.

اسکندری افزود: قیمت مرغ منجمد ها کیلوگرم ۲۰ هزار تومان و قیمت برنج نیز هر کیلوگرم ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی خاطرنشان کرد: برای میوه شب عید نیز ۷۰۰ تن پرتقال و ۳۵۰ تن سیب سفارش داده شده که ۲۵ اسفند تا ۱۶ فروردین در سامانه بازارگام در دسترس مردم قرار می‌گیرد.

اسکندری اعلام کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده در هفته‌های آتی انواع محصولات کشاورزی کردستان با برندهای بومی بدون واسطه و با قیمت تعاونی از طریق این سامانه در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد.

رئیس تعاون روستایی کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود به مبحث کشاورزی قراردادی اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح علاوه بر بذر اصلاح شده، کود و سموم به اضافه بیمه محصولات کشاورزی به کشاورزان ارائه می‌شود و محصولات آنها نیز به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

اسکندری افزود: تاکنون این طرح برای تولید چغندر در شهرستان سقز، ذرت و گوجه فرنگی برای کامیاران، جو برای شهرستان قروه و گندم برای شهرستان‌های بیجار، قروه، دیواندره و کامیاران اجرایی شده است.

وی اعلام کرد: در سال زراعی جاری بیش از ۱۱ هزار و ۴۵۵ هکتار اراضی گندم استان شامل ۷۵۵ هکتار آبی و ۱۰ هزار و ۷۰۰ هکتار دیم در قالب کشاورزی قراردادی قرار گرفته است.

اسکندری افزود: هم اکنون چهار سیلوی ذخیره غلات با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن توسط تعاون روستایی ساخته شده و یک سیلو دیگر نیز در دست ساخت است.

کد خبر 5391619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha